Despre noi

Acum 12 ani, am pornit într-o aventură în dorinţa noastră de a crea un restaurant deosebit care pune accentul pe calitatea bucatelor și a serviciilor. Suntem o echipă care mereu crește și dornică de a fi cei mai buni.

În aceşti ani am învăţat să înţelegem dorinţele clienţilor noştri, de aceea suntem siguri de calitatea evenimentelelor dumneavoastră, vă vom fi alaturi pe parcursul întregului proces și vom munci mult pentru ca să fiți satisfăcuți de rezultat !

Elegant și Modern, Restaurantul Europa vă oferă toate serviciile complete pentru organizarea evenimentelor de succes, punînd la dispoziția dumneavoastră un cadru elegant, rafinat, o atmoseferă caldă și prietenoasă, unde veți simți nevoia să reveniți.

Restaurantul Europa îți oferă posibilitatea de a gusta o varietate imensă de bucate din arealul european, gătite conform celor mai înalte standarde de calitate și ținând cont de preferințele tale. Aperitive, salate, garnituri și platouri speciale - toate gândite până la cele mai mici detalii de bucătarii noștri.

Restaurantul Europa – cu noi descoperi gustul calității!